İçişleri Bakanı'ndan Narin açıklaması: Fazla vakit geçmeden açıklığa kavuşacak

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmayla ilgili, "Çok fazla zaman geçmeden açıklığa kavuşacağına inanıyorum" dedi.

İçişleri Bakanı'ndan Narin açıklaması: Fazla vakit geçmeden açıklığa kavuşacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, A Haber'de katıldığı canlı yayında Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmayla ilgili soruları cevapladı.

Bakan Yerlikaya, konuyu Adalet Bakanlığı'nın yakından takip ettiğini belirterek “Millet olarak çok büyük üzüntü duyduk. Tekrarının olmaması için gayret gösteriyoruz. Bu olay, daha pek çok zaman diliminde anlatılacak ve konuşulacaktır. Millet olarak almamız gereken dersler var. Bu süreçle ilgili gelinen noktada Adalet Bakanlığı'nca çok büyük bir gayret olduğunu görüyorum. Çok fazla zaman geçmeden açıklığa kavuşacağına inanıyorum. Adalet Bakanlığı'mız konuyla ilgili zaman zaman açıklama yapıyor” dedi.

Tavşantepe ziyaretine dair de açıklama yapan Bakan Yerlikaya "Buna kim sebebiyet verdiyse, nasıl bir vicdan sahibi insanlar olduğunu düşündükçe ben utanıyorum. Böyle bir trajedi ve drama tanıklık eden bir baba olarak da çok büyük üzüntü duyuyorum. Bu canilerin de mutlaka hak ettikleri cezaları alacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

İçişleri Bakanı'ndan Narin açıklaması: Fazla vakit geçmeden açıklığa kavuşacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.